NOVO! Italijanske baterije Framo – Standardne, Usponske, Uzidne – 5 serija

Italijanske baterije Framo – Standardne, Usponske, Uzidne ! Koja je razlika u kvalitetu? Koje su okvirne cene …

Italijanske baterije važe sa proizvode koji na našem tržištu lako nalaze put do kupca !

Koji je razlog tome? U poslednje vreme povećanjem životnog standarda na ovim prostorima u mogućnosti smo da sebi priuštimo kvalitetne proizvode pri adaptacijama našeg životnog prostora. Odlika ovog brenda je u kvalitetu svih elemenata od kojih su baterije napravljene, počev od odlivaka mesinga, keramičkih mešača pa do dodatne opreme koju dobijate uz svaki kupljeni proizvod.

Framo: Kvalitetne baterije i slavine iz Italije

Framo je renomirani italijanski proizvođač baterija i slavina za kupatilo i kuhinju, poznat po svojim izuzetno kvalitetnim i inovativnim proizvodima. Već duže od 50 godina Framo nudi širok asortiman proizvoda koji se ističu modernim dizajnom, besprekornom funkcionalnošću i dugotrajnim trajanjem.

Baterije Framo: Elegancija i funkcionalnost u svakom detalju

Baterije Framo dostupne su u raznim dizajnerskim rešenjima, od klasičnih i elegantnih modela do modernih i inovativnih. Sve baterije izrađene su od vrhunskih materijala, kao što su nerđajući čelik, hrom i mesing, te samim tim imamo besprekornu funkcionalnost i dugotrajnost.

Neki od ključnih prednosti baterija Framo uključuju:

  • Širok izbor dizajna: Framo nudi baterije u svim stilovima, od klasičnih do modernih, tako da možete pronaći savršen model za Vaše kupatilo ili kuhinju.
  • Vrhunski materijali: Sve baterije Framo izrađene su od vrhunskih materijala koji garantuju dugotrajnost i otpornost na koroziju.
  • Besprijekorna funkcionalnost: Baterije Framo dizajnirane su tako da pruže besprekornu funkcionalnost i olakšavaju svakodnevnu upotrebu.
  • Ušteda vode: Mnoge baterije Framo opremljene su tehnologijama za uštedu vode, što pomaže u zaštiti životne sredine i smanjenju Vaših troškova.

Framo: Više od proizvoda – obaveza prema kvalitetu i kupcima

Framo se ne zadovoljava samo proizvodnjom vrhunskih baterija i slavina. Firma je predana pružanju besprekorne usluge svojim kupcima. Framo nudi dugoročne garancije na sve svoje proizvode, te tim stručnjaka koji su Vam na raspolaganju za sva Vaša pitanja i nedoumice.

Ako tražite baterije i slavine koje se ističu kvalitetom, dizajnom i funkcionalnošću, Framo je savršen izbor za Vas. Uz Framo možete biti sigurni da ulažete u proizvode koji će Vam služiti dugogodišnje.

Pronađite Framo u Srbiji

Framo proizvodi od skoro dostupni su u Kameleon prodavnici kako u malopradajnom objektu u Ratarskoj br.2 u Sremskoj Mitrovici tako i u našoj web prodavnici.

Prikazaćemo Vam ovde neke od baterija ovog proizvođača, a kompletnu ponudu Framo proizvoda možete pogledati na sledećem linku …

Standardne baterije za tuš kade:

Bitno je napomenuti da uz svaku bateriju dobijate kompletno sve što vam je potrebno za montažu, plus crevo i tuš ručicu.

BATERIJA ZA KADU FRAMO B200

BATERIJA ZA KADU FRAMO B200

  • Montira se zidno.
  • Jedna od najprodavanijih iz asortimana kako zbog cene tako i zbog dizajna..
  • Lakše se održavaju, zaobljene ivice na dole čine da se voda ne zadržava na površini baerije, nego “sklizne” sa nje, samim tim manje ima vidljivih tragova kamenca.

BATERIJA USPONSKA ZA TUŠ KABINU C200 – FRAMO ITALIJA

BATERIJA USPONSKA ZA TUŠ KABINU C200 - FRAMO ITALIJA
Postoji i crna verzija ove baterije , možete je pogledati na sledećem linku …

  • Montiraju se na zid iznad kade ili u kabinu.
  • Imaju mešač za kontrolu temperature i protoka vode.
  • Pružaju moderniji i elegantniji izgled.
  • Dve tuš ruže, standardna i usponska tuš ruža.
Uzidne baterije za tuš kade: BATERIJA UZIDNA (RUČNI I ZIDNI TUŠ) SET KRUG

BATERIJA UZIDNA (RUČNI I ZIDNI TUŠ) SET KRUG - FRAMO ITALIJA

Sve oko Framo uzidnih elemenata možete pogledati na ovom linku , ukoliko vam je potrebna pomoć oko izbora i tehničkih detalja kontaktirajte nas … 022 625 611
  • Potpuno su integrisane u zid.
  • Kontrola temperature i protoka vode se vrši pomoću panela na zidu.
  • Pružaju minimalistički i luksuzni izgled.

Koju vrstu baterije za tuš kabinu odabrati?

Izbor baterije zavisi od vaših individualnih potreba i preferencija. Razmotrite sledeća pitanja za lakšu odluku prilikom izbora:

  • Vaš budžet
  • Veličinu i oblik vaše kade i tuš kabine
  • Stil vašeg kupatila
  • Željene funkcije

 

Framo je je brend koji vam garantuje dugovečnost i lep izgled vaših baterija uz minimalno održavanje zbog vrhunske završne obrade površina kako mat tako i hrom sjaj.

B200305000000CRO ambientata Koliko Košta Gde Kupiti Majstor Vodoinstalater Ruma Šid Šabac Loznica Novi Sad Beograd Akcija Najbolja Ponuda Najveća