Crno-zlatna kupatila trend ili elegancija

Crno zlatna kombinacija, izbor sa kojim nikako ne možete da pogrešite.

Trend ili elegancija, pitanje je koje se postavlja kada je vaš izbor crno-zlatna kombinacija.  Dve krajnosti savršeno spojene u jednu, vašem kupatilu daju luksuzan, prefinjen i danas prevashodno moderan izgled. Sa današnjim izborom ponude možete doći do zaista spektakularnih kupatila u crno-zlatnim tonovima.

Crno zlatna kombinacija se veoma često koristi u kombinaciji sa rustičnim drvenim tonovima kao i svetlim mermerno belim površinama. Takođe kako ne biste previše zagušili prostor tamnim nijansama, možete uneti malo krem i sivih tonova. Sa ovom kombinacijom mogućnosti može se reći da ste na pragu velikog otkrića, otkrića kombinacija modernog sa rustičnim, svetlog sa tamnim, mata sa visokim sjajem. Zlato i mesing naglašavaju bezvremensku eleganciju crne boje. Poigrajte se nijansama i stvorićete zadivljujući ambijent.

Prilikom uređenja kupatila u crno-zlatnim tonovima, možete koristiti paletu crnih mermernih pločica, kao i drvene detalje prefarbane u crno. Veoma često se koristii granitna pločica Carrara gold, pločica bele osnove visokog sjaja sa zlatno-sivim i bež šarama, pločica koja pokriva sve nijanse boja i omogućava kombinacije svega sa svačim. Različiti oblici, teksture i veličine mermernih i klasičnih pločica daju vam slobodu da stvarate jedinstvena kupatila. Zlatni detalji i mesingane cevi, kompletnom prostoru daju smeliji izgled.

Crna boja je veoma zahvalna. Koliko god upadljiva bila, zapravo se ne ističe nepotrebno i čak kompletnu sliku iako nesvakidašnja bila, čini vrlo dopadljivom. Zlatni tonovi joj daju dozu gracioznosti, a u kombinaciji sa ogledalima čiji su ramovi stilizovani tako da prate zlatni tok, celokupan utisak je opčinjavajući.

Ipak treba da imate na umu da crna boja doprinosi vizuelnom umanjenju prostora i dobro razmislite da li je to baš vas izbor, ili ste popustili pod pritiskom aktulenih modernih trendova.