Ariston bojleri: Izaberite bojler koji odgovara vašim potrebama. 5 ključnih činjenica

Pitate sa kako da izaberete pravi bojler za kupatilo ili kuhinju ?

Ariston bojleri su jedni od najpopularnijih i najprodavanijih bojlera na srpskom tržištu.

Postoji mnogo razloga za to, uključujući:

  • Visok kvalitet: Ariston bojleri su poznati po svom visokom kvalitetu izrade i materijala. Posebno moderna linija bojler ariston velis evo. Korišćeni materijali su izuzetno otporni na koroziju i habanje, a bojleri imaju odlične izolacione karakteristike što rezultira visokom energetskom efikasnošću i više tople vode nego kod ostalih sličnih bojlera.

  • Izdržljivost: Ariston bojleri su dizajnirani da traju dugo. Proizvedeni su prema najvišim standardima kvaliteta i prolaze rigorozne testove pre nego što se prodaju. Zbog toga, Ariston bojleri imaju reputaciju za izdržljivost i pouzdanost. Više detalja na njihovom oficijelnom Ariston bojleri sajtu.

  • Energetska efikasnost: Ariston bojleri su dizajnirani da budu energetski efikasni. Koriste najmodernije tehnologije za zagrijavanje vode, što rezultira manjom potrošnjom električne energije i nižim računima za struju.

  • Različite veličine i modeli: Ariston nudi široku paletu bojlera različitih veličina i modela, tako da možete lako pronaći bojler koji odgovara vašim potrebama i budžetu. Od malih kuhinjskih bojlera do velikih akumulacionih bojlera za veće domaćinstva, Ariston ima bojler za svakog.

  • Smart tehnologija: Neki Ariston bojleri imaju ugrađenu smart tehnologiju, što vam omogućava da upravljate bojlerom putem vašeg pametnog telefona. Možete da kontrolišete temperaturu vode, dobijate obaveštenja o kvarovima i još mnogo toga.

Zbog svih ovih razloga, Ariston bojleri su jedni od najboljih izbora na srpskom tržištu. Oni nude vrhunski kvalitet, izdržljivost, energetsku efikasnost i široku paletu veličina i modela. Ako tražite bojler koji će vam služiti dugi niz godina, Ariston je definitivno brend koji vredi uzeti u obzir.

Evo nekoliko saveta kako najbolje uštedeti struju kod Ariston bojlera:

    • Izaberite pravi bojler za svoje potrebe. Ako imate malu porodicu ili živite sami, dovoljno je da imate mali bojler od 50 litara ili 80 litara. Veći bojleri su energetski manje efikasni i troše više struje.
Ariston Bojleri
Ariston bojleri: Najbolji izbor za vašu kuhinju ili kupatilo
    • Podesite termostat na optimalnu temperaturu. Optimalna temperatura vode za tuširanje je 50-60 stepeni Celzijusa. Pregrevanje vode dovodi do veće potrošnje struje.
  • Isključite bojler kada vam ne treba topla voda. Ako odlazite na duže od 24 sata, isključite bojler. Tako ćete izbeći da se voda pregreva i da bojler troši struju bez potrebe.

  • Redovno održavajte bojler. Kamenac na grejaču može smanjiti efikasnost bojlera i dovesti do povećane potrošnje struje. Redovno održavanje bojlera može pomoći u smanjenju potrošnje struje.

    bojler slika 31 1400 1024x682 1 Koliko Košta Gde Kupiti Majstor Vodoinstalater Ruma Šid Šabac Loznica Novi Sad Beograd Akcija Najbolja Ponuda Najveća

    Naši majstori su uvek tu za Vas, na našoj stranici Majstori imate vredne i proverene saradnike Kameleon-a, kontaktirajte ih, ili pozovite naš maloprodajni objekat 022-625-611 iznesite svoj problem, predložićemo majstora koji najbolje može da popravi isti …

Evo nekoliko dodatnih saveta koji mogu pomoći u uštedi struje kod Ariston bojlera:

    • Ako imate bojler sa ugrađenom pametnom tehnologijom, iskoristite je. Pametni bojleri vam omogućavaju da kontrolišete temperaturu vode i vreme zagrevanja putem vašeg pametnog telefona. Tako možete da prilagodite bojler vašim potrebama i da uštedite struju.
    • Ugradite termostat u kupatilu. Termostat vam omogućava da podesite temperaturu vode u kupatilu i da je održavate na konstantnom nivou. Tako možete da izbegnete da preterano zagrevate vodu.
    • Koristite tuš s mlaznicom za uštedu vode. Tuševi s mlaznicom za uštedu vode mogu smanjiti potrošnju vode za do 50%.

Ako sledite ove savete, možete značajno smanjiti potrošnju struje kod Ariston bojlera i uštedeti novac na računima za struju.

Ariston ima široku servisnu mrežu sa preko 100 autorizovanih servisera širom zemlje. Serviseri su visoko stručni i imaju iskustva sa servisiranjem Ariston bojlera. Oni mogu pružiti široku paletu usluga, uključujući:

  • Instalacija i montaža bojlera
  • Redovno održavanje bojlera
  • Otklanjanje kvarova
  • Zamena delova

Ariston takođe nudi usluge servisiranja na daljinu preko svoje web stranice i telefonskog centra. Ovaj servis je dostupan 24 sata na dan, 7 dana u nedelji.

Briga o kupcu nakon kupovine je ono što izdvaja ozbiljne brendove kao što je Ariston koji toplo preporučujemo u poređenju sa ostalim sličnim proizvođačima, lako je kad je sve dobro, prava kupovina upravo pokaže svoje prednosti kad treba rešiti neki problem ukoliko dođe do njega !

Evo nekoliko prednosti servisne mreže Ariston bojlera u Srbiji:

  • Visoko stručni servisni tehničari
  • Široka paleta usluga
  • Brz servis
  • Dostupnost 24/7

Ako imate Ariston bojler, možete biti sigurni da ćete imati pristup kvalitetnom servisu kada vam to bude potrebno.