Plaćanje do 12 rata bez kamate

Šta je potrebno da znam?

Plaćanje do 12 rata bez kamate u saradnji sa Banca Intesa je jedan od za vas najpovoljnijih načina kupovine na rate.

Važna napomena: Svako plaćanje na rate VI KAO KUPAC NEMATE NIKAKVE DODATNE TROŠKOVE OKO KAMATE, kompletan trošak kamate za delenja na rate na sebe preuzima Kameleon. Kupac ima trošak po ugovoru sa Banca Intesa za delenje na rate od 50 rsd po rati, za sve vrste platnih računa osim za:

Intesa Hit Plus platni račun, visina naknade po rati 40 rsd ;

Intesa Magnifica platni račun, bez naknade.

Potrebno je samo da sa odgovarajućom karticom na koraku završetka porudžbine izaberete broj rata, od 2 do 12, sredstva će vam biti rezervisana za prvu ratu i neće se skidati sa vašeg računa dok mi u kontaktu sa vama ne dogovorimo sve detalje, potvrdimo stanje robe i isporuku vaše porudžbine. 

U daljem tekstu evo nekoliko smernica kako do kartica koje vam omogućavaju ovaj vid kupovine.

Automatsko odobravanje


Banka vam automatski odobrava uslugu kupovine na rate debitnom karticom, uz ispunjavanje određenih kriterijuma.

Odobrenje limita za plaćanje na rate


Odobravanjem usluge dobijate limit do koga možete kupovati na rate i to u visini jedne mesečne redovne zarade, a ne veći od 300.000 dinara

Provera iznosa raspoloživih sredstava

Informaciju možete dobiti putem Intesa Mobi aplikacije u detaljima računa, kao i slanjem SMS poruke, pozivanjem Kontakt centra ili u ekspozituri Banke.

Mogućnost kupovine na rate

Usluga kupovine na rate automatski se odobrava ukoliko imate:

  1. tekući račun sa redovnim primanjima u Banci i izdatu debitnu karticu po tom računu (DinaCard debit, Visa Inspire, Visa Platinum, Visa Infinite)
  2. status rezidenta
  3. najmanje 20 godina u trenutku odobravanja usluge
  4. ispunjene uslove koji se odnose na kreditnu sposobnost, kao i uslove definisane kreditnom politikom Banke
  5. uredan status u izmirivanju svojih kreditnih obaveza

U svakom momentu možete proveriti iznos raspoloživih sredstava za kupovinu na rate i to putem Intesa Mobi aplikacije u detaljima računa, gde su vidljivi limit, preostali iznos i obavljene transakcije.

U okviru vašeg platnog računa potrebno je da imate raspoloživa sredstva u iznosu prve rate, koja dospeva odmah nakon kupovine, dok će za ostatak iznosa biti umanjen maksimalno raspoloživ limit / stanje za plaćanje na rate.

Takođe, informacije možete dobiti i

  • Slanjem SMS poruke
  • Pošaljite SMS  sadržaja DR na broj 1500.
  • Cena poruke je 6 RSD + PDV i taj iznos se uvećava za cenu standardnog SMS-a koju naplaćuje mobilni operater, u skladu sa svojom cenovnom politikom.
  • Pozivanjem Kontakt centra na broj 011/310 88 88
  • U ekspozituri Banke
Plaćanje do 12 rata bez kamate

Plaćanje do 12 rata bez kamate

je jedan od načina da vam učinimo što lakšim opremanje vašeg doma. Nakon uvodjenja eTrustmark oznake poverenja u online trgovini, uvođenje online plaćanja karticama u saradnji sa Banca Intesa upotpunili smo svaki vid odloženog plaćanja pri kupovini na našem sajtu.

Za sve dodatne informacije pozovite nas, ili kontaktirajte i neko iz našeg tima razjasniće vam sve detalje oko ovih pogodnosti.
Takođe ukoliko ste na području Sremske Mitrovice postoji još nekoliko dodatnih opcija plaćanja, u segmentu Načini plaćanja pisali smo više o tome.

Bitno je napomenuti da kod plaćanje do 12 rata bez kamate prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

PDV je uračunat u cenu i nema skrivenih troškova